By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Service . More information about cookies

+30-211-19-88800 [email protected]

Δημητρίου Γούναρη 4-6, 18531 Πειραιάς, Ελλάδα

Πώς να κάνει μια ιστοσελίδα σε 5 βήματα

Επισκόπηση

Διάρκεια 5 Κεφάλαια
Προβολές 150
80

Αυτές τις μέρες, δεν έχει σημασία τι είδους προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε, είναι σημαντικό να διατηρησετε την παρούσια σας στο διαδίκτυο, και μια ιστοσελίδα είναι ένα σημαντικό σημείο εκκίνησης. Συνιστάται η ιστοσελίδα σας γίνεται από έναν επαγγελματία κατά την ανάπτυξη την επιχείρησή σας. Ωστόσο, αυτό το μάθημα προσφέρει μερικές κατευθυντήριες γραμμές για να κάνετε τη δική σας ιστοσελίδα, να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας και να τραβήξετε την προσοχή.

Κεφάλαιο 1:

Το domain name είναι σοβαρή υπόθεση Αυτό το κεφάλαιο επικεντρώνεται στην ουσία της διαδικασίας για την δημιουργία μιας σελίδας. Πρώτα απ 'όλα, μια ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει ένα όνομα. Μέσα από αυτό το βήμα, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου domain name προκειμένου να βρείτε το καλύτερο για τις ανάγκες σας, όμως η επιλογή του πιο κατάλληλου domain name είναι μια τέχνη από μόνη της, ειδικά αν θέλετε η ιστοσελίδα σας να βρεθεί εύκολα . Μόλις βρείτε αυτό που ψάχνετε, αγοράστε το αμέσως.

Κεφάλαιο 2:

Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα για την ιστοσελίδα σας; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα συναντήσετε σίγουρα κάποια στιγμή, όταν αποφασίσετε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα. Για να σας βοηθήσει να πάρετε μια σαφέστερη εικόνα, θα εξηγήσουμε τον όρο CMS (Content Management System) και, στη συνέχεια, θα σας εξοπλίσουμε με τις γνώσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας σε μια πραγματικά δημοφιλή πλατφόρμα, το WordPress, δεδομένου ότι είναι αρκετά απλό στην πλοήγηση, κάνει την ιστοσελίδα σας εύκολη στην επεξεργασία και την διατήρηση και σας δίνει την δυνατότητα να μπορείτε να προσαρμόσετε την ιστοσελίδα σας σε χρόνο μηδέν.

Κεφάλαιο 3:

Μια ιστοσελίδα χρειάζεται και το κατάλληλο hosting. Hosting… κάτι άγνωστο. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε, καθώς σας εξοικειώνουμε με αυτόν τον όρο, που θα είναι το διαδικτυακό σας σπίτι. Θα σας εξηγήσουμε τα διάφορα μοντέλα εξυπηρετήτη προκειμένου να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα του και να παρατηρήσετε πώς επηρεάζει την λειτουργία της ιστοσελίδας σας αλλά και της επιχείρησης. Να θυμάστε ότι η εταιρεία μας είναι εδώ για να σας προσφέρει πολύ χρήσιμες λύσεις για φιλοξένια ιστοσελίδας. σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Κεφάλαιο 4:

Εξοικειωθείτε με το WordPress Το κεφάλαιο αυτό φέρνει το WordPress στο προσκήνιο, καθώς είναι ένα πραγματικά ανεκτίμητο μέσο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα. Το WordPress ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα για blog, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτηριστικά για να προσαρμόστε την ιστοσελίδα σας. Επιπλέον, περιλαμβάνει πακέτα που προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες, όπως το SEO, που βοηθά την ιστοσελίδα σας να συμπεριληφθεί στα κορυφαία αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης σε ελάχιστο χρόνο. Αφού κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές, η ιστοσελίδα σας θα γίνει πραγματικότητα σε χρόνο μηδέν.

Κεφάλαιο 5:

Κάνοντας την ιστοσελίδα σας διάσημη Για να κάνετε την επιχείρησή σας γνωστή, η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να προωθηθεί ανάλογα. Ευτυχώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι, διαδικτυακοί και μη, για να τραβήξετε την προσοχή. Χρησιμοποιώντας τρόπους, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα τραβήξετε την προσοχή σημαντικών ανθρώπων στην βιομηχανία σας. Σε αυτό το τελευταίο βήμα, προσφέρουμε μερικές προτάσεις για να ξεκινήσετε και από εκείνο το σημείο, μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας παντού.

Γραφτείτε στο μάθημα

Συχνές ερωτήσεις

Our guide is just to give you the basic understanding of social media marketing. If you want to be a pro at it, you have to apply the techniques and tips mentioned in our guide and keep reading further to hit the top spot.

We are going to provide you information for only major social networks but also in time we will include others.

Yes you must have your account in order.

Each social network has its own strategy for example on Facebook we can promote via ads, sharing posts.

Each social network provides you a dashboard where you can monitor the statistics of your campaign.

Δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα που μπορούν να συμμετέχουν.

Όχι. Τα μαθήματα μας θα σας παρέχουν γνώσεις και όχι κάποιο πτυχίο ή βεβαιώση παρακολούθησης.

Θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και κάποια εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα την λογική του μαθήματος. Επίσης θα σας παρέχουμε απαραίτητες πληροφορίες και ένα forum για βοήθεια.

Κάθε μάθημα έχει την δική του διάρκεια όπως φαίνεται και στην αρχική σελίδα των μαθημάτων μας.

Υπάρχεί μονό μια εξέταση και ένας εξεταστής, εσείς.

Εαν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το internet και να εκτελείτε βασικές λειτουργίες όπως το να γράψετε ένα email ή να εξερευνήσετε το internet τότε δεν θα έχετε πρόβλημα.

Θα δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο στο forum μας για να παρουσιάσετε την πρόοδο σας και να δεχτείτε βοήθεια απο τα μέλη του forum και από εμάς.

Όχι ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στα μαθήματα start-you-up.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την ερώτηση σας ή το αίτημα σας στο forum.

Απλά κάντε κλικ στο κουμπί sign up.

Σας παρέχουμε γενικές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Τα μαθήματα μας δεν έχουν ως στόχο να σας κάνουν τον πλουσιότερο άνθρωπο στην πόλη, έχουν ως στόχο να σας παρέχουν γενική γνώση στο διαδικτυακό μαρκετινγκ για να επιτύχετε τους στόχους σας. Εάν ο στόχος σας είναι να γίνεται πλούσιος τότε θα το καταφέρετε..

Ναι εαν θέλετε να ασχοληθείτε με το μαρκετινγκ στα άγγλικα.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία. Οποιοσδήποτε με κίνητρο μπορεί να συμμετέχει.

Σχετικά μαθήματα