By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Service . More information about cookies

+30-211-19-88800 [email protected]

Δημητρίου Γούναρη 4-6, 18531 Πειραιάς, Ελλάδα

Μάθετε SEO σε 4 κεφάλαια

Επισκόπηση

Διάρκεια 4 Κεφάλαια
Προβολές 3205
16

Η Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης, γνωστή ως SEO (Search Engine Optimization), αποτελεί ένα σπουδαίο εργαλείο για το μάρκετινγκ, με το οποίο συμβάλλουμε στην επιτυχία της επιχείρησής σας. Αν και είναι περίπλοκο, λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο, και το βιώνουμε καθημερινά, κάθε φορά που κάνουμε αναζήτηση. Αν το χειριστείτε σωστά, μπορείτε να κατακτήσετε την κορυφή! Είμαστε εδώ για να σας μάθουμε μερικά πράγματα με απλά μαθήματα, γραμμένα ώστε να γίνονται εύκολα κατανοητά.

Κεφάλαιο 1ο

Λίγα λόγια για τη Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO). Στο μάθημα αυτό συζητάμε για τις “λέξεις-κλειδιά” ή, πιο επίσημα, τους “όρους αναζήτησης”. Για να καταλάβετε καλύτερα την έννοιά τους και τη σπουδαιότητά τους, σας προτείνουμε να διαβάζετε το μάθημα αυτό ενώ κάνετε μια αναζήτηση στο Google ή σε όποια άλλη μηχανή αναζήτησης επιθυμείτε. Θα δείτε τη διαδικασία αυτή, την οποία κάνετε ενστικτωδώς κάθε μέρα, με άλλα μάτια! Ένα από τα μυστικά είναι (όχι και τόσο) κρυμμένο στη διεύθυνση της ιστοσελίδας.

Κεφάλαιο 2ο

Μπαίνοντας στην αρένα του SEO. Έχοντας κατανοήσει τις βασικές έννοιες, ήρθε η ώρα για δράση. Πριν μπείτε στη μάχη, καλό είναι να ψάξετε προσεκτικά τους κατάλληλους όρους αναζήτησης, δηλαδή τις λέξεις εκείνες που περιγράφουν όσο το δυνατόν ακριβέστερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, και να δείτε τις επιδόσεις των ανταγωνιστών σας σε αυτές. Μόλις κατασταλλάξετε στους κατάλληλους όρους, σας έχουμε διάφορες μεθόδους για να τους ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας, ώστε να εντοπίζεστε εύκολα! Με αυτόν τον τρόπο θα σας αποκαλυφθεί και άλλος ένας μηχανισμός πίσω από το SEO… ο προγραμματισμός!

Κεφάλαιο 3ο

Κερδίστε επάξια μια θέση στις πρώτες σελίδες. Η χρήση των προαναφερθέντων μηχανισμών είναι αναγκαία, αλλά μη επαρκής συνθήκη. Σημασία έχει να κατακτήσετε την κορυφή οργανικά. Πιστεύουμε ότι οι ηθικές μέθοδοι είναι οι καλύτερες, καθώς δημιουργείτε καλό όνομα και διατηρείστε στις πρώτες θέσεις. Άλλωστε, οι μηχανές αναζήτησης έχουν θεσπίσει σημαντικές κυρώσεις σε όποιον προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή με μέσα που αντίκεινται στον υγιή ανταγωνισμό. Οι βασικότεροι παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία είναι το περιεχόμενο και ο χρήστης. Αν μια ιστοσελίδα είναι φιλική προς τους επισκέπτες και διαθέτει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, θα αποκτήσει σταδιακά τη θέση που της αξίζει.

Κεφάλαιο 4ο

Αυξήστε τη δημοτικότητά σας. Έχοντας εκπληρώσει αυτές τις βασικές προϋποθέσεις, σας προτείνουμε επιπλέον τρόπους για να ενισχύσετε τη θέση σας, καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε εκατομμύρια ιστοσελίδες παρόμοιες με τις δικές σας μέσα στο χάος του Διαδικτύου. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον επισκέπτες με πειστικές σελίδες προορισμού (landing pages), ενημερωτικά δελτία (newsletters), τη δημιουργία συνδέσμων και την κοινοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (για τα δύο τελευταία διαθέτουμε ειδικά μαθήματα). Αυτές οι τακτικές είναι πιο σημαντικές από όσο φαντάζεστε. Και ναι, μπορείτε να βγάλετε χρήματα με τη βοήθεια του SEO!

Γραφτείτε στο μάθημα

Συχνές ερωτήσεις

Έχουμε ένα βασικό μάθημα για να κατανοήσετε το αντικείμενο. Μόλις ολοκληρωθεί το μάθημα θα έχετε πολλά ακόμα να μάθετε.

Γιατί οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google εστιάζουν σε συγκεκριμένα keywords.

Εάν παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα θα καταλάβετε τα βασικά και θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για ενίσχυσετε την φήμη της εταιρείας σας.

Και ναι και όχι. Τα δύο μαθήματα σχετίζονται αλλά δεν είναι το ίδιο.

Έχουμε χωρίσει κάθε τομέα στα κεφάλαια που διεξάγεται το μάθημα, για παράδειγμα το μάθημα για το SEO έχει 4 κεφάλαια και μπορεί να προσθέσουμε περισσότερες πληροφορίες στην πορεία.

Όχι αλλά υπάρχουν μερικές αυτόματα εργαλεία διαθέσιμα, που θα αύξησουν την ταχύτητα σας αλλά πρέπει να καταλάβετε τα βασικά πρώτα.

Χωρίς το SEO είναι σαν να κάθεστε σε ένα δάσος αποκομμένος απο τον κόσμο. Το SEO είναι σημαντικό για να γίνετε γνωστοί.

Όχι το SEO είναι κάτι τελειώς διαφορετικό. Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής.

Δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα που μπορούν να συμμετέχουν.

Όχι. Τα μαθήματα μας θα σας παρέχουν γνώσεις και όχι κάποιο πτυχίο ή βεβαιώση παρακολούθησης.

Θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και κάποια εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα την λογική του μαθήματος. Επίσης θα σας παρέχουμε απαραίτητες πληροφορίες και ένα forum για βοήθεια.

Κάθε μάθημα έχει την δική του διάρκεια όπως φαίνεται και στην αρχική σελίδα των μαθημάτων μας.

Υπάρχεί μονό μια εξέταση και ένας εξεταστής, εσείς.

Εαν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το internet και να εκτελείτε βασικές λειτουργίες όπως το να γράψετε ένα email ή να εξερευνήσετε το internet τότε δεν θα έχετε πρόβλημα.

Θα δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο στο forum μας για να παρουσιάσετε την πρόοδο σας και να δεχτείτε βοήθεια απο τα μέλη του forum και από εμάς.

Όχι ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στα μαθήματα start-you-up.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την ερώτηση σας ή το αίτημα σας στο forum.

Απλά κάντε κλικ στο κουμπί sign up.

Σας παρέχουμε γενικές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Τα μαθήματα μας δεν έχουν ως στόχο να σας κάνουν τον πλουσιότερο άνθρωπο στην πόλη, έχουν ως στόχο να σας παρέχουν γενική γνώση στο διαδικτυακό μαρκετινγκ για να επιτύχετε τους στόχους σας. Εάν ο στόχος σας είναι να γίνεται πλούσιος τότε θα το καταφέρετε..

Ναι εαν θέλετε να ασχοληθείτε με το μαρκετινγκ στα άγγλικα.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία. Οποιοσδήποτε με κίνητρο μπορεί να συμμετέχει.