By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Service . More information about cookies

+30-211-19-88800 [email protected]

Δημητρίου Γούναρη 4-6, 18531 Πειραιάς, Ελλάδα

Μάρκετινγκ μέσω Facebook σε 3 κεφάλαια

Επισκόπηση

Διάρκεια 3 Κεφάλαια
Προβολές 3754
22

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το Facebook είναι ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία που σας βοηθούν να αποκτήσετε το πάνω χέρι στον ανταγωνισμό. Συμπεριλαμβάνει το Facebook Ads, το οποίο προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φέρετε την εταιρεία σας σε επαφή με ένα τουλάχιστον δισεκατομμύριο άτομα, όσα είναι μέχρι τώρα τα μέλη του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου! Αυτός ο οδηγός σας μαθαίνει πώς να αξιοποιήσετε το Facebook Ads, ώστε να μη μένετε πίσω.

Κεφάλαιο 1ο

Ξεκινήστε με το Facebook Ads. Το Facebook δεν είναι απλά για διασκέδαση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε το Facebook τόσο καλά όσο το όνομά σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρετε παρά μόνο ένα μικρό ποσοστό του. Για αυτό ήρθε η ώρα να σας φέρουμε σε επαφή με το Facebook Ads. Σε αυτό το πρώτο βήμα, σας μαθαίνουμε να δημιουργείτε λογαριασμό για την επιχείρησή σας και να σχεδιάσετε μια διαφημιστική εκστρατεία. Ομολογουμένως, πρόκειται για μια μακροσκελή διαδικασία, όπως θα δείτε, αλλά θα την κάνουμε πιο απλή. Πριν φτιάξετε, όμως, μια διαφήμιση, πρέπει να είστε σίγουροι για τον σκόπο που θέλετε πετύχετε μέσω αυτών. Στο τέλος αυτού του βήματος θα έχετε μάθει πώς να δημιουργείτε μία διαφήμιση ή μια σειρά διαφημίσεων, και θα μπείτε στο επόμενο βήμα: πώς θα φαίνεται ωραία η διαφήμισή σας.

Κεφάλαιο 2ο

Πώς φαίνεται η διαφήμισή σας; Τώρα θα δείτε γιατί το Facebook σας ρωτούσε τον σκοπό της διαφήμισης, αφού καθεμία από αυτές προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να ξεχωρίσετε και να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα! Για να σας βοηθήσουμε να δείτε τι πρέπει να κάνετε, σας προσφέρουμε έναν οδηγό που αντιστοιχεί κάθε τύπο διαφήμισης ανά περίσταση. Επιπλέον, θα καταλάβετε πώς προκύπτουν οι Χορηγούμενες δημοσιεύσεις. Αν ακολουθήσετε τις προϋποθέσεις που ορίζει το Facebook για κάθε τύπο διαφήμισης και έχετε κάνει σωστά τη δημιουργία καμπάνιας, τότε η διαφήμισή σας θα υπερτερήσει στη δημοπρασία και θα εμφανιστεί κανονικά στο κατάλληλο κοινό.

Κεφάλαιο 3ο

Παρακολουθώντας την πορεία της διαφημιστικής εκστρατείας σας. Πώς τα πάνε οι διαφημίσεις σας; Το Facebook Insights σας δίνει την απάντηση! Το Facebook σας βοηθά να δείτε την ανταπόκριση του κοινού στις διαφημίσεις σας και ταυτόχρονα τη χρήση της κεντρικής ιστοσελίδας της εταιρείας σας από τους υποψήφιους πελάτες σας. Αυτη η λειτουργία έχει πολλές χρήσεις, καθώς φανερώνει ποιοι από τους επισκέπτες έγιναν πελάτες σας και άρα δεν χρειάζεται να ξαναπροβληθεί η διαφήμισή σας σε αυτού. Όποια και αν είναι τα αποτελέσματα, το Facebook προσφέρει μια πολύτιμη πηγή για να δείτε πού στέκεστε και τι θα χρειαστεί να αλλάξετε.

Γραφτείτε στο μάθημα

Συχνές ερωτήσεις

Ναι, το Facebook αποτελέι το κορυφαίο δίκτυο που μετατρέπεται σε ένα πεδίο αγοράς για τους επαγγελματίες.

Το Facebook αποτελεί ένα απο τα κορυφαία κοινωνικά δίκτυα με δισεκατομμύρια χρήστες.

Δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα που μπορούν να συμμετέχουν.

Όχι. Τα μαθήματα μας θα σας παρέχουν γνώσεις και όχι κάποιο πτυχίο ή βεβαιώση παρακολούθησης.

Θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και κάποια εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα την λογική του μαθήματος. Επίσης θα σας παρέχουμε απαραίτητες πληροφορίες και ένα forum για βοήθεια.

Κάθε μάθημα έχει την δική του διάρκεια όπως φαίνεται και στην αρχική σελίδα των μαθημάτων μας.

Υπάρχεί μονό μια εξέταση και ένας εξεταστής, εσείς.

Εαν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το internet και να εκτελείτε βασικές λειτουργίες όπως το να γράψετε ένα email ή να εξερευνήσετε το internet τότε δεν θα έχετε πρόβλημα.

Θα δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο στο forum μας για να παρουσιάσετε την πρόοδο σας και να δεχτείτε βοήθεια απο τα μέλη του forum και από εμάς.

Όχι ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στα μαθήματα start-you-up.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την ερώτηση σας ή το αίτημα σας στο forum.

Απλά κάντε κλικ στο κουμπί sign up.

Σας παρέχουμε γενικές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Τα μαθήματα μας δεν έχουν ως στόχο να σας κάνουν τον πλουσιότερο άνθρωπο στην πόλη, έχουν ως στόχο να σας παρέχουν γενική γνώση στο διαδικτυακό μαρκετινγκ για να επιτύχετε τους στόχους σας. Εάν ο στόχος σας είναι να γίνεται πλούσιος τότε θα το καταφέρετε..

Ναι εαν θέλετε να ασχοληθείτε με το μαρκετινγκ στα άγγλικα.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία. Οποιοσδήποτε με κίνητρο μπορεί να συμμετέχει.