By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Service . More information about cookies

+30-211-19-88800 [email protected]

Δημητρίου Γούναρη 4-6, 18531 Πειραιάς, Ελλάδα

Marketing και πώληση μέσω του eBay σε 5 κεφάλαια

Επισκόπηση

Διάρκεια 5 Κεφάλαια
Προβολές 150
80

Κεφάλαιο 1:

Γνωριστείτε καλύτερα με το eBay Αυτό το κεφάλαιο σας παρουσιάζει το eBay, το μεγαλύτερο στοιχείο λιανικής πώλησης μεταχειρισμένων. Ας το παραδεχτούμε, ο καθένας από εμάς, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, έχει καταφύγει στο eBay για να αγοράσει κάτι συνήθως πιο ακριβό με μικρότερο κόστος. Τώρα είναι η ώρα να φτιάξετε το δικό σας κατάστημα eBay και να πουλήσετε οποιαδήποτε αντικείμενο θέλετε και να κερδίσετε ένα αφάνταστο ποσό των χρημάτων, καθώς τα ρίσκη της δημοπρασίας μπορεί να είναι πολύ υψηλά. Πριν συμβεί οποιοδήποτε από αυτά, όμως, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε μέσα από τη διαδικασία (συμβουλή: επιλέξτε ένα επαγγελματικό λογαριασμό).

Κεφάλαιο 2:

Η πώληση στο eBay Σε αυτό το σημείο, η πραγματική ουσία αρχίζει να ξετυλίγεται. Αν και το eBay είναι κυρίως διάσημο για τις δημοπρασίες του, μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα από αυτές, μπορείτε επίσης να πουλήσετε αντικείμενα σε καθορισμένη τιμή ή ακόμα και να πουλήσετε περιουσιακά στοιχεία! Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα είστε πλήρως υπεύθυνος για τις δικές σας λίστες, αφού μπορείτε να ορίσετε ακόμη και την μικρότερη τιμή στην οποία είστε διατεθειμένοι να πουλήσετε το προϊόν σας, προκειμένου να προσελκύσετε όλο και περισσότερους πελάτες , αλλά και υψηλότερες προσφορές. Καθώς τοποθετείτε όλο και περισσότερα λίστες, θα καθιερώνετε την φήμη σας ως πωλητής.

Κεφάλαιο 3:

Το καλύτερο προϊόν για να κατακτήσετε τον κόσμο του eBay. Το κεφάλαιο αυτό συνδυάζεται με το μάθημα του SEO (αν δεν έχετε εγγραφεί σε αυτό, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε, καθώς θα ενισχύσει την εμπειρία της αναζήτησής σας). Οι κατάλληλες λέξεις-κλειδιά μπορούν να κάνουν τις πωλήσεις των προϊόντων σας να ανέβει στα ύψη, και αυτό είναι το σημείο που το SEO παίζει σημαντικό ρόλο. Η γραμμή αναζήτησης του eBay είναι ο φίλος σας εδώ, καθώς λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και η Google. Σας βοηθά να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα και να ελέγξετε τι κάνουν οι άλλοι στη θέση σας μέσα από τον αριθμό των αστεριών και τα σχόλια. Σε γενικές γραμμές, κάτι για το οποίο οι συλλέκτες θα πληρώσουν πολλά χρήματα είναι ένα καλό στοίχημα.

Κεφάλαιο 4:

Δημιουργήστε ένα e-shop στο eBay Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τώρα δημιουργείτε το δικό σας e-shop στο eBay (δώστε ιδιαίτερη σημασία στην πρόταση που κάναμε στο 1ο βήμα, καθώς αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν επαγγελματικό λογαριασμό). Υπάρχουν τρία πακέτα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, και όσο πιο επαγγελματικό είναι το πακέτο το λιγότερο είναι το κόστος για κάθε λίστα. Επιπλέον, το κατάστημά σας θα είναι τόσο μοναδικό όσο και η προσωπικότητά σας, και έχετε όλες τις επιλογές για να γίνει αυτό. Το eBay κατάστημά σας θα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της online παρουσίας σας, αλλά θα ήταν καλύτερα αν ήταν συμπληρωματικό στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, και όχι το κυριότερο.

Κεφάλαιο 5:

Το κατάστημα σας στο eBay αξίζει να τραβήξει και την ανάλογη προσοχή. Προκειμένου να αποκομίσετε το μεγαλύτερο κέρδος απο τα προιόντα που πουλήσατε (στην ουσία αυτές οι αμοιβές και τα πακέτα πρέπει να καλυφθούν με κάποιο τρόπο), θα πρέπει να προωθήσετε το κατάστημα σας στο eBay με τον κατάλληλο τρόπο, έτσι σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο θα σας βοηθήσουν στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Μπορείτε επίσης να πάρετε ιδέες για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση μέσα από τα άλλα «Start You Up!» Μαθήματα, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει στο να πάρετε το καλύτερο από κάθε μέσο.

Γραφτείτε στο μάθημα

Συχνές ερωτήσεις

Our guide is just to give you the basic understanding of social media marketing. If you want to be a pro at it, you have to apply the techniques and tips mentioned in our guide and keep reading further to hit the top spot.

We are going to provide you information for only major social networks but also in time we will include others.

Yes you must have your account in order.

Each social network has its own strategy for example on Facebook we can promote via ads, sharing posts.

Each social network provides you a dashboard where you can monitor the statistics of your campaign.

Δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα που μπορούν να συμμετέχουν.

Όχι. Τα μαθήματα μας θα σας παρέχουν γνώσεις και όχι κάποιο πτυχίο ή βεβαιώση παρακολούθησης.

Θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και κάποια εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα την λογική του μαθήματος. Επίσης θα σας παρέχουμε απαραίτητες πληροφορίες και ένα forum για βοήθεια.

Κάθε μάθημα έχει την δική του διάρκεια όπως φαίνεται και στην αρχική σελίδα των μαθημάτων μας.

Υπάρχεί μονό μια εξέταση και ένας εξεταστής, εσείς.

Εαν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το internet και να εκτελείτε βασικές λειτουργίες όπως το να γράψετε ένα email ή να εξερευνήσετε το internet τότε δεν θα έχετε πρόβλημα.

Θα δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο στο forum μας για να παρουσιάσετε την πρόοδο σας και να δεχτείτε βοήθεια απο τα μέλη του forum και από εμάς.

Όχι ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στα μαθήματα start-you-up.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την ερώτηση σας ή το αίτημα σας στο forum.

Απλά κάντε κλικ στο κουμπί sign up.

Σας παρέχουμε γενικές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Τα μαθήματα μας δεν έχουν ως στόχο να σας κάνουν τον πλουσιότερο άνθρωπο στην πόλη, έχουν ως στόχο να σας παρέχουν γενική γνώση στο διαδικτυακό μαρκετινγκ για να επιτύχετε τους στόχους σας. Εάν ο στόχος σας είναι να γίνεται πλούσιος τότε θα το καταφέρετε..

Ναι εαν θέλετε να ασχοληθείτε με το μαρκετινγκ στα άγγλικα.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία. Οποιοσδήποτε με κίνητρο μπορεί να συμμετέχει.

Σχετικά μαθήματα