By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Service . More information about cookies

+30-211-19-88800 [email protected]

Δημητρίου Γούναρη 4-6, 18531 Πειραιάς, Ελλάδα

Marketing μέσω του Amazon σε 5 βήματα

Επισκόπηση

Διάρκεια 5 Κεφάλαια
Προβολές 150
80

Ας το παραδεχτούμε, οτι το Amazon είναι ένα πραγματικά ανεκτίμητο εργαλείο μέσω του οποίου μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να παίρνετε το καλύτερο από αυτό, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την επιχείρησή σας απίστευτα ισχυρή. Σε περίπτωση που δεν έχετε e-shop, μπορεί να είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση (ωστόσο, ένα e-shop είναι πάντα μια καλή ιδέα).

Κεφάλαιο 1:

Πρώτη γνωριμία με το Amazon Σε αυτό το κεφάλαιο, θα σας δείξουμε πως να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αλλά και τη δημιουργία του καταστήματος σας. Μέσω του Amazon, μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας, είτε ως άτομο ή ως επιχείρηση (προτείνουμε το τελευταίο καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να πουλήσετε πολλά προϊόντα). Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να λάβει υπόψη τις αμοιβές, που απαιτούνται κάθε φορά που πραγματοποιείται μια πώληση. Μέσα από αυτό το βήμα, θα μάθετε επίσης τι σημαίνουν τα αρχικά FBA (spoiler: Εκπλήρωση από το Amazon).

Κεφάλαιο 2:

Γνωριστείτε καλύτερα με το Amazon Μετά την εγγραφή και τη δημιουργία του κατάστημάτος σας, μπορείτε τώρα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας. Αν εγγραφείτε ως επιχείρηση, θα έχετε στη συνέχεια πολλές επιλογές, από την επιλογή του νομίσματος μέχρι τον τρόπο αποστολης. Επιπλέον, τώρα βρίσκετε σε ένα σημαντικό σημείο: δημοσιεύτε το πρώτο προϊόν σας προς πώληση στο Amazon, το οποίο αποκτά και το δικό του barcode! Εκτός από αυτό το στάδιο, θα έχετε την ευκαιρία είτε να στείλετε το πρώτο προϊόν σας μόνοι σας ή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα FBA (στην περίπτωση αυτή, συνίσταται το τελευταίο).

Κεφάλαιο 3:

Το να γίνετε ένας από τους κορυφαίους πωλητές στο Amazon απαιτεί έρευνα Το κεφάλαιο αυτό συνδέεται με το μάθημα για το SEO (αν δεν έχετε εγγραφεί σε αυτό, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε). Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κατάλληλες λέξεις-κλειδιά μπορούν να κάνουν τις πωλήσεις των προϊόντων να ανεβούν στα ύψη σας. Η γραμμή αναζήτησης του Amazon είναι ο σύμμαχος σας, καθώς λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και η Google: σας βοηθά να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα και να δείτε πως αξιολογούν οι άλλοι στην αγορά εργασίας μέσα από τα αστέρια και τις κριτικές. Μάθετε από τον καλύτερο και δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

Κεφάλαιο 4:

Μια ιστοσελίδα στο Amazon; Και όμως μπορεί να γίνει! Σε αυτό το κεφάλαιο, θα σας δείξουμε το πως. Να ξέρετε, ωστόσο, ότι το e-shop σας στο Amazon θα περιέχει τα βασικά στοιχεία, γι 'αυτό είναι σημαντικό να έχετε ένα κεντρικό website ως βάση για την προώθηση της εταιρείας στο διαδίκτυο το οποίο θα συνδέσετε με το e-shop σας στο Amazon. Μπορεί ως επί το πλείστον να έχει ένα συμπληρωματικό ρόλο. Ακόμα κι έτσι, θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής σας και αξίζει την προσοχή σας.

Κεφάλαιο 5:

Τραβώντας την προσοχή στο e-shop σας στο Amazon. Το e-shop σας στο Amazon σας μπορεί να προωθηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως και κάθε e-shop θα (σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στα μαθήματά μας σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδας και e-shop). Το Amazon είναι ευρέως αναγνωρισμένο, τόσο στο διάδικτυο αλλά και γενικά, ως ένα ισχυρό μέσο που λαμβάνεται υπόψη στον κόσμο του εμπορίου. Μπορείτε επίσης να πάρετε ιδέες για το μάρκετινγκ και τη διαφήμηση μέσα από τα άλλα «You Start Up!» Μαθήματα.

Γραφτείτε στο μάθημα

Συχνές ερωτήσεις

Our guide is just to give you the basic understanding of social media marketing. If you want to be a pro at it, you have to apply the techniques and tips mentioned in our guide and keep reading further to hit the top spot.

We are going to provide you information for only major social networks but also in time we will include others.

Yes you must have your account in order.

Each social network has its own strategy for example on Facebook we can promote via ads, sharing posts.

Each social network provides you a dashboard where you can monitor the statistics of your campaign.

Δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα που μπορούν να συμμετέχουν.

Όχι. Τα μαθήματα μας θα σας παρέχουν γνώσεις και όχι κάποιο πτυχίο ή βεβαιώση παρακολούθησης.

Θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και κάποια εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα την λογική του μαθήματος. Επίσης θα σας παρέχουμε απαραίτητες πληροφορίες και ένα forum για βοήθεια.

Κάθε μάθημα έχει την δική του διάρκεια όπως φαίνεται και στην αρχική σελίδα των μαθημάτων μας.

Υπάρχεί μονό μια εξέταση και ένας εξεταστής, εσείς.

Εαν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το internet και να εκτελείτε βασικές λειτουργίες όπως το να γράψετε ένα email ή να εξερευνήσετε το internet τότε δεν θα έχετε πρόβλημα.

Θα δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο στο forum μας για να παρουσιάσετε την πρόοδο σας και να δεχτείτε βοήθεια απο τα μέλη του forum και από εμάς.

Όχι ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στα μαθήματα start-you-up.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την ερώτηση σας ή το αίτημα σας στο forum.

Απλά κάντε κλικ στο κουμπί sign up.

Σας παρέχουμε γενικές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Τα μαθήματα μας δεν έχουν ως στόχο να σας κάνουν τον πλουσιότερο άνθρωπο στην πόλη, έχουν ως στόχο να σας παρέχουν γενική γνώση στο διαδικτυακό μαρκετινγκ για να επιτύχετε τους στόχους σας. Εάν ο στόχος σας είναι να γίνεται πλούσιος τότε θα το καταφέρετε..

Ναι εαν θέλετε να ασχοληθείτε με το μαρκετινγκ στα άγγλικα.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία. Οποιοσδήποτε με κίνητρο μπορεί να συμμετέχει.

Σχετικά μαθήματα