By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Service . More information about cookies

+30-211-19-88800 [email protected]

Δημητρίου Γούναρη 4-6, 18531 Πειραιάς, Ελλάδα

Ανάπτυξη της πλατφόρμας Candez.com

Μια πολύ καινοτόμος πλατφόρμα έχει ήδη έρθει στο φως και το όνομά της είναι Candez.com. Το Candez.com είναι ένα άλλο έργο που αναπτύχθηκε μέσω του προγράμματος "IDEAS to Life!". Ήταν η ιδέα του κ. Τόλη Μπακή και είναι μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει και φέρνει σε επαφή χονδρεμπόρους, διανομείς και πωλητές που προσφέρουν προϊόντα ομορφιάς για προσωπική και επαγγελματική χρήση και εξοπλισμό για κομμωτές, αισθητικούς και άλλες συναφείς υπηρεσίες και τους συνηθισμένους αγοραστές. Κάθε πελάτης μπορεί να βρει προϊόντα σε οποιαδήποτε κατάσταση, καινούρια ή μεταχειρισμένα, και κάθε πωλητής μπορεί να προσφέρει μεταχειρισμένα προϊόντα, από καλλυντικά μέχρι ρούχα. Ως εκ τούτου, κάθε είδος πωλητή έχει την ευκαιρία να έχει πρόσβαση σε πελάτες που δεν θα μπορούσε να βρει διαφορετικά. Προσθέσαμε μια πινελιά θηλυκότητας στην ιστοσελίδα μέσω ενός πολύ ωραίου λογότυπου και παιχνιδιάρικης μαλακής ροζ απόχρωσης στο παρασκήνιο. Οι γυναίκες είναι οι πρωταγωνίστριες σε αυτή την πλατφόρμα, λόγω της εστιάσής της σε ένα σημαντικό μέρος της φύσης τους: την ομορφιά. Άλλωστε, οι γυναίκες της ομάδας οραματίστηκαν τον τρέχοντα σχεδιασμό  και δομή της ιστοσελίδας.

Η διαδικασία εγγραφής σε αυτήν την πλατφόρμα είναι απλή τόσο για τους χρήστες όσο και για τις επιχειρήσεις. Προσφέρει στα μέλη τη δυνατότητα να λαμβάνουν παραγγελίες προϊόντων, υπηρεσιών και προσφορών από τους πελάτες τους μέσω ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων. Συνεπώς, μπορούν να επικοινωνούν αργότερα με τους πελάτες και να συζητούν μαζί τους οτιδήποτε σχετίζεται με τη συναλλαγή. Επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να τους βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστούν. Ακόμα, στη σελίδα κάθε προϊόντος, κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα να βαθμολογήσει την λειτουργία και την εξυπηρέτηση και να αξιολογήσει το προϊόν (και κατά συνέπεια τον πωλητή).

Επιπλέον, προσφέρει στους προμηθευτές την ευκαιρία να αναπτύξουν το δικό τους δίκτυο μέσω της κοινής χρήσης των προφίλ τους στο Candez.com. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κρατούν τους πελάτες τους ενημερωμένους για όλα τα νέα προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές, άμεσα, εύκολα και γρήγορα. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει επίσης στους πωλητές μεταχειρισμένων προϊόντων να προωθούν τις προσφορές και τις εκπτώσεις τους. Όλοι οι χονδρέμποροι και πωλητές μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα δωρεάν και θα μπορούν να ενημερώνονται και να βρίσκουν προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές στον κλάδο που τους ενδιαφέρει, σε ένα μέρος. Επιπλέον, τους προσφέρεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή αμέσως με τους πωλητές. Ακόμα, θα επωφεληθούν από τις προσφορές και τις εκπτώσεις και θα ανακαλύψουν νέους προμηθευτές, προϊόντα και προσφορές στον κλάδο τους. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρείτε όλα όσα χρειάζονται για ένα εργαστήρι ομορφιάς!

Ωστόσο, το Candez.com ξεπερνά τον τομέα χονδρικής πώλησης, καθώς δεν περιορίζεται στο  B2B, αλλά επεκτείνεται και στο B2C. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει την Candez.com μια πραγματικά ολοκληρωμένη πλατφόρμα που ωφελεί κάθε είδους καταναλωτή. Μέσω της πλατφόρμας, τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι ιδιώτες μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα από μάρκες που συνήθως δεν συναντούν στα καταστήματα εκτός Διαδικτύου σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Η ομορφιά γίνεται πιο προσιτή από ποτέ!

Όπως είναι προφανές από τα προαναφερθέντα, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτήν την πλατφόρμα και είναι μια πραγματικά ισχυρή ιδέα, καθώς είναι κάτι πρωτοφανές στην Ελλάδα, παρόλο που υπάρχουν πολλά καταστήματα ομορφιάς στη χώρα. Επιπλέον, ακόμη και τα μικρότερα καταστήματα ομορφιάς θα βρεθούν στο προσκήνιο μέσω αυτής της πλατφόρμας και θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους. Τέλος, όποιος έχει προϊόντα ομορφιάς που δεν του είναι χρήσιμα μπορεί να τα πουλήσει μέσω της πλατφόρμας. Επιπλέον, σε πολλά μικρά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που κατασκευάζουν τα δικά τους βιολογικά καλλυντικά έχουν την ευκαιρία να γίνουν πιο γνωστά εκτός των στενών τοπικών ορίων.

Η πλατφόρμα θα ενισχυθεί σύντομα με ένα πολύ απλό σύστημα πληρωμών το οποίο θα διευκολύνει τις συναλλαγές. Επιπλέον, οι πωλητές μεταχειρισμένων θα επωφελούνται σημαντικά καθώς θα είναι σε θέση να προσφέρουν τα μεταχειρισμένα προϊόντα με έναν πολύ απλό τρόπο, προσιτό ακόμη και στους πιο άπειρους χρήστες. Από αυτή την άποψη, το Candez.com είναι μια καινοτομία που σπάει το επιχειρηματικό καλούπι που επικρατεί στον τομέα της ομορφιάς.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά δίνει φωνή σε όλους. Η περαιτέρω ανάπτυξή της θα ενισχύσει την ικανότητά της να φιλοξενεί διάφορα είδη επιχειρήσεων ομορφιάς και θα διευκολύνει την προσθήκη άλλων χαρακτηριστικών που θα ωφελήσουν τα μέλη της πλατφόρμας. Ο ιστότοπος Candez.com είναι ένα μοναδικό πρωτοποριακό έργο που αξίζει ιδιαίτερη προσοχή και ανάπτυξη. Αγγίζει ένα δημοφιλές πεδίο επιχειρηματικής δραστηριότητας, της αισθητικής και της ομορφιάς, με έναν ιδιαίτερο τρόπο που εξυπηρετεί διάφορους τύπους πελατών, από επιχειρήσεις έως ιδιώτες. Μέσω αυτής της πλατφόρμας όλες οι εταιρείες "ακούγονται" και δίνεται εξ ολοκλήρου έμφαση στην αξία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και εν μέσω κρίσης, ο τομέας της ομορφιάς συνεχίζει να ανθίζει στον ελληνικό κόσμο. Κατά συνέπεια, η πλατφόρμα αυτή, χάρη στην απλότητα της χρήσης της, βελτιώνει τη ζωή πολλών ανθρώπων και συμβάλλει στην ευημερία ενός τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας που είναι πραγματικά πολλά υποσχόμενος. Μέσα από αυτή, προωθείται μια νέα μορφή επιχειρηματικότητας, η οποία δίνει στις μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις, που ανατρέπουν το καθεστώς που επικρατεί στην επιχειρηματικότητα, την ευκαιρία να ξεφύγουν από το παραδοσιακό Ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο και το πνεύμα ανταγωνισμού που το διέπει. Για τους προαναφερθέντες λόγους, η πλατφόρμα Candez.com δικαιούται να πάρει την υποστήριξη που της αξίζει, και για αυτό ξεκίνησε πρόσφατα μια συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. Συγχαρητήρια!

Εκτός από το Candez.com, υπάρχουν πολλά άλλα project που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα μέσω του προγράμματός μας "IDEAS to Life!". Μείνετε συντονισμένοι!