By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Service . More information about cookies

+30-211-19-88800 [email protected]

Δημητρίου Γούναρη 4-6, 18531 Πειραιάς, Ελλάδα

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική εταιρεία υπηρεσιών πληροφορικής και τεχνολογιών Raza Labs. Μέσα από το blog μας θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε συμβουλές και κόλπα για να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση, καθώς η αποστολή μας είναι να βοηθάμε τους άλλους αξιοποιώντας τα καλύτερα από τον κόσμο της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο καθένας μας έχει μια ανατρεπτική ιδέα που μπορεί να αλλάξει δραματικά τον κόσμο όπως (νομίζουμε ότι) τον ξέρουμε, αλλά πολλές από αυτές δε βλέπουν το φως της ημέρας λόγω έλλεψης πόρων και γνώσεων. Εν τούτοις, ακόμα και έτσι, πάντα υπάρχουν και οι τολμηροί που θέλουν να μπουν στον επιχειρηματικό στίβο… φυσικά, γιατί να μην τους βοηθήσουμε;


Εν τούτοις, μπορούμε πλέον να σας πούμε με σιγουριά ότι αυτές οι μέρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στη σφαίρα του παρελθόντος, καθώς τα άρθρα μας, σε συνδυασμό με τα δωρεάν μαθήματα του προγράμματός μας “Start You Up!”, θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τα όποια εμπόδια μπορεί να αντιμετωπίσετε στο δρόμο σας για να κάνετε την επιχείρησή σας πραγματικότητα, αξιοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το SEO (Search Engine Optimization, μηχανισμός που οδηγεί την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης στους όρους αναζήτησης που έχετε επιλέξει). Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν όρια στον κόσμο των επιχειρηματικών ιδεών. Επιπλέον, η δημιουργία μιας επιχείρησης αποτελεί μια λύση στο έντονο πρόβλημα ανεργίας που ταράζει τον κόσμο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Εξ άλλου, το όραμα της εταιρείας μας προέκυψε από αυτές ακριβώς τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα μέλη της ομάδας μας εν μέσω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.


Φυσικά, δεν σταματάμε εδώ, αλλά διαθέτουμε και διάφορα προγράμματα με γνώμονα τον άνθρωπο, καθώς δεν θέλουμε μόνο να παίρνουμε, αλλά και να δίνουμε στην κοινότητά μας αυτά που θα τη βοηθήσουν να αναπτυχθεί. Ένα δείγμα αποτελεί το πρόγραμμα “IDEAS to Life!”. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, οι ιδέες σας γίνονται πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περιγράψετε το σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας στο forum μας, και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Από εκεί και πέρα, αν κριθεί ότι η ιδέα σας μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο (για την ακρίβεια, είμαστε σίγουροι για αυτό), θα επιδιώξουμε να σας φέρουμε σε επαφή με πιθανούς επενδυτές είτε πριν από την ανάπτυξη της εφαρμογής είτε κατά την ολοκλήρωσή της. Το πρόγραμμα “IDEAS to Life!” αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του οράματός μας.


Ένα άλλο πρόγραμμα που πρόκειται να κυκλοφορήσει είναι το “Talents to Rise”. Προέκυψε από την ακλόνητη πίστη μας ότι όλοι μας ξεχωρίζουμε σε κάτι: πάντα υπάρχουν εκείνα τα ταλέντα που αξίζουν να προβληθούν και εμείς παρέχουμε τα ανάλογα εχέγγυα, με τις γνώσεις που διαθέτουμε στην τεχνολογία και το μάρκετινγκ. Χάρη σε εμάς, όχι μόνο δεν θα περάσετε απαρατήρητοι, αλλά όλοι θα μάθουν πόσο ιδιαίτεροι είστε και θα στραφούν σε εσάς και τη ...σοφία σας!


Εκτός από τα προαναφερθέντα προγράμματα, η εταιρία μας αξιοποιεί την τεχνολογία στο έπακρο, προσαρμόζοντας ακόμα και το μάρκετινγκ στα ...μέτρα της! Από το σχεδιασμό ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων μέχρι τις επισκευές κινητών και τη δημιουργία επαγγελματικών καρτών, δεν υπάρχει τομέας με τον οποίο δεν μπορεί να καταπιαστεί η ομάδα μας! Επεκτεινόμαστε και σε τομείς όπως η γραφιστική, ενώ παρέχουμε λογιστική και νομική υποστήριξη για την επιχείρησή σας, ώστε να απαλλαγείτε από τα γραφειοκρατικά. Δεν είστε άοπλοι στην αρένα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά έχετε εμάς ως συμμάχους σας.


Αν παραστεί ανάγκη για περαιτέρω υποστήριξη, δεν χρειάζεστε να είστε μόνοι σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, ανατροφοδότηση, προτάσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε, είτε ερχόμενοι στα γραφεία σας ή μέσω email, των προφίλ μας στα κοινωνικά δίκτυα, των φορμών επικοινωνίας και του forum μας. Να θυμάστε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε απλά μια ιδέα και να αφήσετε τα δημιουργικά μυαλά της εταιρείας μας να αναλάβουν τα υπόλοιπα, από τις πιο απλές ιστοσελίδες, μέχρι και τα πιο πολύπλοκα συστήματα.